TURKCELL TERCİHİNDE BULUNAN BÖLGE İNSANIMIZ ADINA

Giresun Bulancak ilçesinde üst düzey yetkililer Elmasım Dondurma ‘da ağırlandı

TURKCELL TERCİHİNDE BULUNAN BÖLGE İNSANIMIZ ADINA
Yayınlanma: Güncelleme: 496 views

İlçemizin ve bölgemizin lezzet noktası olarak ve özel kendilerine has patentli dondurma çeşitleri ve kendilerine has özel çiftte kavrulmuş Elmasım Fındık çeşitleriyle bölgemizde birçok misafirin ağırlandığı noktada bu hafta Turkcell üst düzey yetkililer ağırlandığı görüldü.

 

 

bulancakhaber.com.tr İnternet Gazetemiz Bulancak şehir içi Atatürk Caddesi girişinde bulunan Elmasım Dondurma bahçesinde Turkcell Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Özdek, Satış Yöneticisi Yüksel Emre Baran’ı misafir ettikleri görüldü.

 

 

Bulancak Turkcell Plus Mağaza- SVS Teknoloji Ltd. Şti. ve aynı zamanda SVS Ajans ve Medya İmtiyaz Sahibi, Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tuncel ile Bulancak Turkcell Mağaza Müdürü Tahsin Zehir objektiflerimize Elmasım Dondurma’da böyle yansıdı.

Periyodik haftalık ve aylık toplantılarını gerçekleştiren Turkcell üst düzey yetkililerin bilgi ve son teknoloji cihazlar hakkında ki bilgilendirme toplantı sonrasında, akıllarda ve ağızlarda tatlı bir lezzet kalması adına ve unutamayacakları bir gün adına Bulancak elmasım Dondurmada görüntüledik.

 

 

 

bulancakhaber.com.tr Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Turkcell üst düzey yetkililerden müsaade alarak deklanşöre bu günü yansıtan karelerle iz bırakmak adına siz değerli ve Turkcell tercihinde bulunan bölge insanımız adına sizlerle paylaşıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.