UNUTULMAYACAK BİR GECE

Elmasım Dondurma- Elmasım Fındık Evi’nde unutulmayacak bir gece hafızlarında yerini aldı.

UNUTULMAYACAK BİR GECE
Yayınlanma: Güncelleme: 529 views

Kasım ayının son gününde Bulancak Elmasım Dondurma- Elmasım Fındık Evi’nde dostlar bir araya geldi.

Bir kış günü işletmenin bahçesinde sıcak ve samimi bir araya gelen dostları Elmasım Dondurma- Elmasım Fındık Evi Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Aşar ve İşletme Sorumlu Müdürü Kerim Aşar eşlik etti.

Bulancak Toraman Temizlik Şti. personelleri İhsan Işıkdemir ile Ufuk Cürgül, Bulancak esnaflarından Cüneyt Üstündağ, Giresunlu İş İnsanı Alahattin Kümbet ve BULANCAK HABER-bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Elmasım Dondurma- Elmasım Fındık Evi’nde buluştular. Sohbet sıcacık bir atmosfer oluştururken, işlerinin yoğunluğundan bir araya gelemeyen dostlar Kahvelerinin yanında, işlerin nasıl gittiğinden ailelerine kadar birçok konuyu konuştular. Birbirlerine öğütler verdiler, günlük yaşamın zorluklarını paylaştılar. Her biri kendi alanında yaşadığı deneyimleri diğerleriyle paylaşırken, kahkahalar arasında dostlukları daha da pekişti.

Kafe sahibi Elmas Aşar, sıcak bir gülümsemeyle onlara eşlik ederken ilerleyen saatlere kadar devam eden sohbetin değeri bir başka şekilde objektiflerimize yansıdı.

Gün sonunda, her biri kendi yollarına ayrıldı, ancak kalplerinde kalan sıcak sohbetin etkisiyle günlük zorluklar bir nebze olsun hafiflemiş bir şekilde ilçemizin ve bölgemizin marka olmuş Elmasım Dondurma- Elmasım Fındık Evi’nde unutulmayacak bir gece hafızlarında yerini aldı.

 

           

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.