VALİLİKTEKİ MÜDÜRLÜKLERE ATAMALAR NASIL YAPILIYOR?

Müdürler hangi ve nasıl bir yolla atanıyor?

VALİLİKTEKİ MÜDÜRLÜKLERE ATAMALAR NASIL YAPILIYOR?
Yayınlanma: Güncelleme: 88 views

Giresun Valiliği’nde yapılan son müdür atamaları, “Müdürler hangi ve nasıl bir yolla atanıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Valilikteki ilk atama Özel Kalem Müdürü ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü arasında oldu.

Özel Kalem Müdürü Ramazan Bilgiç Valiliğin teklifi ile Bakanlıkça Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’ne atanırken, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin de Özel Kalem Müdürlüğüne atandı.

Bakanlık atamasının hemen ardından her iki Müdür de Valilik onayı ile tekrar eski görevlerine vekaleten atandılar.

Valilikteki 2. atama ise Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Şimşek ile İdare Kurulu Müdürlüğünde memur olarak çalışan Mustafa Demir arasında oldu.

Valiliğin teklifi ile Sami Şimşek Bakanlıkça boş bulunan Bilgi İşlem Şube Müdürlüğüne atanırken, Mustafa Demir de Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüne atandı.

Bu atamalarında hemen ardından Valilik onayı ile Sami Şimşek Sosyal Etüt ve proje Müdürlüğü’nde,  Mustafa Demir de Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’nde  vekaleten görevlendirildi.

Sınav yönetmeliğine göre, sınava tabi olan Valilik Bilgi İşlem ve Şube Müdürlüğü kadrosuna, sınav şartı bulunmayan başka bir müdürlüğe atanarak buradan geçiş yapılabiliyor.

Bilgiç’in Müdürlüğü engellendi mi?

Kadrosu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde olan ve vekaleten Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Ramazan Bilgiç’in Bilgi İşlem Şube Müdürü olmak için Ankara’ya gittiği ve siyasilerle görüşerek nabız yokladığı iddia ediliyor.

Diğer bir iddia ise; Ramazan Bilgiç’in Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’ne kendisi için rezerv koydurduğu ve atanması için Valilikçe Bakanlığa teklif yazısından 3-4 gün sonra bu göreve Mustafa Demir’in atanmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadığı şeklinde.

Giresun basını da olmasa valilik binasında atanan müdürlerden haberimizi olmayacak. Hayırlı uğurlu olsun!

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.