YAŞAR, PİKOLA TUR YÖNT. KRL. BŞK. DEVRİM KAYMAZ’I ZİYARET ETTİ

“YENİ NESİL ACENTE” sloganı ile yola çıkan Pikola Tur Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kaymaz, yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı.

 YAŞAR, PİKOLA TUR YÖNT. KRL. BŞK. DEVRİM KAYMAZ’I ZİYARET ETTİ
Yayınlanma: Güncelleme: 382 views

Giresun merkezde Pikola Tur Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kaymaz’ı “bulancakhaber.com.tr”, Sosyal Medya alanında canlı yayın “ Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda “TRT Giresun / Bulancak Yurt Muhabiri Temsilcisi” Mehmet Yaşar, ziyaret etti.

 

“YENİ NESİL ACENTE” sloganı ile yola çıkan Pikola Tur Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kaymaz, yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı. Kaymaz, önümüzde ki günlerde bir yıllık PİKOLA TUR’un programlarını aylar içinde birlikte canlı yayın yapmak istediğini belirtti. Yaşar, Pikola Tur’un bu isteğini ve ziyaret esnasında şahsına gösterilen ilgi ve alakan dolayı Pikola Tur’a çok teşekkür etti. Ayrıca Piklola Tur’un canlı yayın isteklerini de keyif ve zevkle yapabileceklerini açıkladı.

Yeni nesil acente, Pikola Tur Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kaymaz ve Pikola Tur, Kültür Turları Müdürü Buğra Gevşek, Yaşar’a Giresun ve bölgemiz başta olmak üzere hazırlanan birbirinden özel ve güzel günlerimiz için program tanıtımını gösterdiler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.