YAŞAR, TRT RADYO’SUNDA

03 Ocak 2023 tarihinden itibaren Her hafta önceden belirlenen hafta içi bir günde Saat:10.30’dan sonra Mehmet Yaşar, siz değerli TRT Radyo dinleyicilerine seslenecek.

YAŞAR, TRT RADYO’SUNDA
Yayınlanma: Güncelleme: 389 views

Giresun Bulancak ilçemizin Basın emekçisi olarak tanınan, BULANCAK HABER TV ve bulancakhaber.com.tr Yayın sahibi ve aynı zaman da TRT Bulancak Yurt Muhabiri ve Temsilcisi olan Mehmet Yaşar 2023 yılının ilk haftasında itibaren her hafta önceden belirlenen bir günde TRT Trabzon Radyosu’nda saat:10.30’dan sonra sizlerle seslenecek.

 

 

Bölgemiz ve ilçemizle ilgili yaşanmışlıklar ve de yaşanacaklarla ilgili olarak hayat hikâyeleri ile sizlerle birlikte olacak olan Yaşar, bu özel ve güzel olan yayın akışında ilerleyen günlerde ilçemiz ile ilgili TRT Trabzon Radyo programında İnsan hikâyeleri ve başarılarının yaşanmışlıklarıyla radyo dinleyicileriyle birlikte olmanın heyecanını yaşadığını açıkladı.

 

 

İlk program yarın 03 Ocak 2023’de https://radyo.trt.net.tr/kanallar/trabzon link adresinden dinlemeniz dileğiyle.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.