ZEKERİYA CÜRGÜL VEFAT ETTİ.

güzel abim Zekeriya Cürgül’ün yattığı yer nurlarla dolsun. Allah rahmet eylesin.

ZEKERİYA CÜRGÜL VEFAT ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 455 views

Merhum Emin ve merhume Seniha Cürgül’ün oğlu Zekeriya Cürgül vefat etti.

 

Pınar Dik’in biricik babası, Emir ve Temur Cürgül’ün abileri, Sencer (Ayten Ceceli) Nurten Özel’in kardeşi, Muhammet Dik’in kayınpederi Zekeriya Cürgül vefat haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Bulancak ilçesinde ve özellikle esnaf halkının çok iyi tanıdığı, Bulancak İskelesi’nde her gün balık tutan ve kendine has sandalyesi, yağmurluğu, radyosu ve ulaşım aracı elektrikli bisikleti ile adeta simge olan Şemsettin Mahallesi’nden esnaf Zekeriya Cürgül’ün ölüm haberi büyük üzüntü yaşattı.

 

Merhum Zekeriya Cürgül’ün cenaze 26 Mart 2023 Pazar günü İhsaniye Mahallesi’nde ki evinin önünde saat: 11.30’da duası yapıldıktan sonra Bulancak Orta Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Şahsım Mehmet Yaşar olarak, esnaflık yaptığım yıllarda kendisi ile ticaret yapmaktan büyük sevk aldığım güzel abim Zekeriya Cürgül’ün yattığı yer nurlarla dolsun. Allah rahmet eylesin.  Geride kalan ailene sevdiklerine başsağlığı dilerim.

 

 

Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.