04 ARALIK 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE

Muhtar Şen, “İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinin dikkatine, 4 Aralık Pazartesi günü itibari ile doğalgaz aboneliği başvurusu yapılacaktır.

04 ARALIK 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE
Yayınlanma: Güncelleme: 228 views

Bulancak’ın İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen, 04 Aralık 2023 Pazartesi günü itibariyle İsmetpaşa’nın doğalgaz aboneliği başvurularının alınacağını açıkladı.

Şen, bu gelişmenin mahalleyi daha da canlandıracağını belirtti. Bu beklenen ve Mahalle sakinlerini oldukça mutlu eden duyuruyu sosyal medya aracılığı ile duyurdu.

Muhtar Şen, “İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinin dikkatine, 4 Aralık Pazartesi günü itibari ile doğalgaz aboneliği başvurusu yapılacaktır. Gerekli olan belgeler; 1 tapu fotokopisi, 2 kimlik fotokopisi, siteler veya kat malikleri kanuna göre yönetilen binaların yöneticileri karar defterine doğalgaza geçiş kararı alıp yönetim tarafından imza altına alınması gereklidir. Bulancak Aksa Doğalgaz şefliğinde yoğunluk olacağından dolayı isteyen vatandaşlarımız Giresun Merkez Aksa Müdürlüğü’nde başvuruda bulunabilirler bilgilerinize. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.