178. YIL DÖNÜMÜ “SADE VE MÜTEVAZI” KUTLANDI

Tüm yurt genelinde olduğu gibi bu yılda Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü Giresun Bulancak ilçesinde kutlandı.

178. YIL DÖNÜMÜ “SADE VE MÜTEVAZI” KUTLANDI
Yayınlanma: Güncelleme: 258 views

Bulancak İlçesinde Polislerin bu anlamlı günü Gazi Orta Okul bahçesinde ki Atatürk Büstü önüne konulan çelenk sunumu ile başladı.

 

 

Programa ilçe genelinde sadece Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk katıldı.  İlçe programı Polis Komiser Yardımcıları Havva Arslan ile Hasan Bakı’nın sunumlarıyla başladı.

 

 

 

Günün anlam ve önemine binaen ilk önce Atatürk Büstü önüne Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya davet edilerek çelenk sunumu yaptı.

 

 

 

Sosyal medya alanında İnternet Gazete “bulancakhaber.com.tr” ve BULANCAK HABER canlı yayın Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile Sosyolog Arzu Yaşar 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya’yı makamında ziyaret ederek günün anlam ve önemine binaen duygu ve düşünceler konuşuldu.

 

 

Daha sonra İlçe Emniyet Baş Komiseri Ümit Kayhan’ı makamlarını ziyaret ederek “Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Şehit polislerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.” diyerek Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

 

 

Bu yıl etkinlikler, Kahramanmaraş merkezli depremler ile 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler nedeniyle sade ve mütevazı bir şekilde düzenlendiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.