21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Fuat Köse ve Eşi Nalan Köse, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde çocuklarımızı unutmadılar.

21 MART DOWN SENDROMU  FARKINDALIK GÜNÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 104 views

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ve Eşi Nalan Köse, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde çocuklarımızı unutmadılar.

 

Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ve Eşi Nalan Köse, “DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ” nde ve öncesinde birçok defa ziyaret ettikleri işletmeciliğini Down Sendromlu çocukların sunduğu BİR NEFES CAFE’ de unutamayacakları zaman geçirdiler.

 

Giresun’da “BİR NEFES CAFE” işleten Down Sendromlu çocukları ziyaret eden Köse çifti, onların dünyaya kattığı ışık ve sevgiyi paylaştı. Böylesi anlamlı zaman diliminde, Giresun’un sevilen belediye başkan adayı Fuat Köse ve eşi Nalan Köse, Down Sendromlu çocukları her zaman ziyaret ettiklerini açıkladılar. Kalplerindeki derin sevgiyle her bir bireyin yaşamdaki eşsiz değerini kutlayan çift, Down Sendromlu kardeşlerimizin dünyaya kattığı neşe ve sevgiye odaklandı.

 

Başkan adayı Fuat Köse, “Bugün, down sendromu farkındalığını artırmak, bu özel günü kutlamak ve her bir bireyin yaşamdaki önemi ve değeri bizim için çok büyük. Down sendromlu kardeşlerimizin dünyamıza kattığı ışık ve sevgi, gerçekten yaşamın en güzel hediyelerinden biridir. Biz de onların yanında olmak, destek vermek ve mutluluklarına her zaman ortak olacağız” dedi.

 

Giresun’da bir nefes cafe işleten Down Sendromlu çocuklarla her zaman buluşan ve down sendromuyla yaşayan bireylere karşı farkındalık artmasına katkı sağladılar.  Köse çiftinin samimi ve içten desteği, Down Sendromlu bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve onların toplumla bütünleşmesine yardımcı olmak için her zaman ve farklı günlerde onlarla buluşmaları önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.