KAYMAKAM KOÇ, MİLLETİMİZİN YANINDA OLANLARI ONURLANDIRDI

Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ; 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, milletimizin yanında olanları onurlandırdı. Yaşanan depremde ve yaşanalar karşısında ilçemiz Bulancak ilçesinden hemen deprem bölgesine yardım yapmak için..

KAYMAKAM KOÇ, MİLLETİMİZİN YANINDA OLANLARI ONURLANDIRDI
Yayınlanma: Güncelleme: 220 views

Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ; 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, milletimizin yanında olanları onurlandırdı.

Yaşanan depremde ve yaşanalar karşısında ilçemiz Bulancak ilçesinden hemen deprem bölgesine yardım yapmak için bir araya gelen ve tamamen kendi öz kaynaklarıyla elinden geleni ardına koymayanları tebrik etti.

Bulancak kaymakamı Ünal koç, yaralarını sarmak için ülke olarak yapılan dayanışmaya katkı sağlayan Bulancak Organize Sanayi Bölgemizde bulunan Drone Tech Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ., Zere Sanayi ve Ticaret AŞ., Yavuzkan Hazel Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Yavuz Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ., Orhan Gümüştaş ve Muhammet Gümüştaş AŞ. Firmalarının Yetkililerini Bulancak kaymakamlık makamında ağırladı.

Kaymakam Ünal Koç, deprem bölgesine yaptıkları katkılardan dolayı firma yetkilileri ile bir araya gelerek kendilerine çok özel teşekkür ettiği objektiflere böyle yansıdı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.