1926 BULANCAKSPOR YÖNETİMİNDEN TFF’YE ZİYARET

Hacıosmanoğlu ve Ekibine Tebrikler

1926 BULANCAKSPOR YÖNETİMİNDEN TFF’YE ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 390 views

1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Aydın Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret, Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Başkan Karataş ve beraberindeki heyet, TFF Başkanlığı’na yeni seçilen Hacıosmanoğlu ve ekibini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete, TFF Yatırım ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Temel Bozbağ ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da katıldı. Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Bozbağ ve Otyakmaz’a da başarı dileklerini iletti.

Başkan Karataş, Hacıosmanoğlu ve ekibine, Türk futbolunun geleceği için atacakları adımlarda desteklerinin tam olduğunu vurguladı. Futbolun ülke genelinde daha geniş kitlelere ulaşması ve altyapıya yönelik projelerin artırılması gerektiğine değinen Karataş, “Yeni dönemde Türk futbolunu daha ileriye taşıyacak projelere imza atılacağına inanıyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda, 1926 Bulancakspor Kulübü’nün yönetim kurulu üyeleri, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Mustafa Temel Bozbağ ve Mecnun Otyakmaz’a isimlerinin yazılı olduğu Bulancakspor formalarını hediye ettiler. Bu jest, karşılıklı iyi niyet ve dostluğun bir sembolü olarak öne çıktı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve ekibi, Bulancakspor heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunacak her türlü iş birliğine açık olduklarını dile getirdiler.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.