BULANCAK HABER’E ANLAMLI ZİYARET

Murat Özkan ve Mehmet Ali Akten’den Bulancak Haber’e anlamlı ziyaret.

BULANCAK HABER’E ANLAMLI ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 145 views

Bulancak Haber Genel Yayın Yönetmeni ve TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar, Ankara’dan Murat Özkan ve Giresun’dan gelen Giresun Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ali Akten’i Bulancak Haber’de ağırladı.

Ziyaret esnasında sıcak bir sohbet gerçekleştirilirken, karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı ve ülkemizin, bölgemizin geleceğine dair olumlu düşünceler paylaşıldı.

Mehmet Yaşar, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilerleyen dönemde Murat Özkan ve Mehmet Ali Akten’i canlı yayında ağırlamayı arzu ettiğini ifade etti.

Murat Özkan’ın Kariyeri:

Murat Özkan, Belçika’daki IFCAT Dil Enstitüsü’nde Fransızca eğitimi almış, ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nü bitirmiştir. İngiltere’de MLS College’de İngiliz Kamu Yönetimi üzerine eğitim görmüş ve yüksek lisansını TODAİE’de Kamu Yönetimi alanında tamamlamıştır. Kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olan Özkan, 23. Dönem Giresun Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapmış ve aynı dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi olmuştur. Özkan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mehmet Ali Akten’in Kariyeri:

Mehmet Ali Akten, 1974 yılında Giresun’un Keşap ilçesinde doğmuş, ilkokuldan liseye kadar eğitimini Giresun’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 2001 yılında devlet memurluğuna başlamıştır. Akten, 2007-2024 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili Danışmanı olarak 18 yıl görev yapmıştır. 2024 Temmuz ayından bu yana Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Akten de evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu anlamlı ziyaret, hem bölgenin geleceğine dair değerli fikirlerin paylaşıldığı hem de Bulancak Haber’in ileriye yönelik projelerinin bir adım daha ileri taşındığı önemli bir buluşma olmuştur.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.