PROF. DR. A. İLHAN ÖZDEMİR DEVLET HASTANESİ’NDE 115 YAŞINDA OLAN ASIRLIK ÇINAR

1909 Doğumlu Asırlık Çınar Zeynep Öztürk Hastanemizde Ameliyat Edildi

PROF. DR. A. İLHAN ÖZDEMİR DEVLET HASTANESİ’NDE 115 YAŞINDA OLAN ASIRLIK ÇINAR
Yayınlanma: Güncelleme: 212 views

Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanımız Op. Dr. Ali Doğru tarafından başarılı bir şekilde 1909 doğumlu 115 yaşında olan asırlık çınar Zeynep Öztürk isimli hastamızın ameliyatı gerçekleştirilmiştir.

Kalça kırığı nedeniyle hastanemize başvuran hastamızın tüm tetkik ve teşhis süreci sonrasında ameliyatı planlanmış ve hastanemize yatışı gerçekleştirilmiştir.

Ortopedi Uzmanımız Op. Dr. Ali Doğru ve tecrübeli ameliyathane ekibimiz tarafından başarılı bir şekilde hastamızın ameliyatı gerçekleştirilmiştir. Başarılı ameliyat sonrası bir süre yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi gerçekleştirilen hastamız yoğun bakım tedavi süreci sonrası ortopedi servisinde tedavisine devam edilmek üzere servise nakli gerçekleştirilmiştir.

Ortopedi Servisimizde tedavisi devam eden hastamıza ve ailesine Başhekimimiz Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz ve yönetim ekibimiz tarafından ziyaret gerçekleştirilmiş olup geçmiş olsun temennisinde bulunulmuştur.

Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi olarak, hastamızın sağlığına kavuşması temennisiyle, hastamızın tedavi sürecinde emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyoruz.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.