BULANCAK İLÇE PROGRAMLARI MUTLAKA BU SALONDA YAPILMALI.

Bulancak Müftülük Binasının Toplantı Salonu büyüledi.

BULANCAK İLÇE PROGRAMLARI MUTLAKA BU SALONDA YAPILMALI.
Yayınlanma: Güncelleme: 200 views

Giresun’un şirin ilçesi Bulancak, yeni bir kültür merkezi yapılana kadar müftülük binasının toplantı salonunu etkinlikler için halkın ve ilçe protokolünün kullanımında ilk tercih edilecek yer olarak gösterilmeli

Bulancak ilçe protokolünün İmam Hatip Ortaokulu çok amaçlı salonunda basık ve havasız bir ortam sürekli bölge insanına dayatılırken hemen yanında ki İlçe Müftülük binasının en üst katında ki modern ve havadar toplantı alanı bu zamana kadar ne kullandırılmadı dedirtti.

Giresun valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ilçe köy ev mahalle muhtarları için toplantı programının yapıldığı salon katılanları bunaltmadı ve rahat ve ferah bir ortamda sıkılmadan akıcı bir şekilde tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülük binasının en üst katında ki geniş, feraj ve rahat bir ortam da havalandırmasının adeta doğal bir hava sirkülasyonu olan toplantı salonu, özellikle ses düzeni ve konforuyla dikkat çekti. Salonun geniş oturma alanı ve sahnesinin de aynı şekilde salonun içine hakim oluşu Bulancak halkının kültürel ve sosyal etkinlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere modernize edilen salon, ilçede önemli bir boşluğu dolduracağını gösterdi.

Konforlu ve Ferah Alan

İlk kez basın mensubu olarak en üst katta izlediğimiz ve takip ettiğimiz alanın asansör ve merdivenlerinin geniş oluşu da büyük konfor sunduğu gözlendi. Bulancak İlçe Müftülük binasının toplantı salonu, konforlu ve ferah bir alan sunarak katılımcıların etkinliklerden keyif almasını sağlıyor. Etkinliklerde katılımcıları bunaltmayacak şekilde tasarlanan salon, geniş ve rahat oturma düzeni ile öne çıkıyor. Ferah atmosferi ve modern tasarımı ile dikkat çeken salon, ilçenin kültürel yaşamına önemli bir katkı sunacağını gösterdi.

Özellikle Hükümet Konağı ile yan yana olan olanda ilçe protokolünün tüm etkinlikleri artık burada yapılası gerçeğini gösterdi.

İleri Teknoloji Ses Düzeni

Toplantı salonunda kurulan ileri teknoloji ses düzeni, etkinliklerin en iyi şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Ses sisteminin kalitesi, programların daha etkileyici ve anlaşılır olmasını sağlarken, katılımcıların da etkinliklerden maksimum verim almasına imkan tanıyor. Bu özellikleriyle salon, ilçede düzenlenecek çeşitli etkinlikler için ideal bir mekan olarak sunulmalı gerçeğini ortaya çıkarttı.

İlçenin Kültürel İhtiyaçlarını Karşılayacak

Bulancak müftülük binasının toplantı salonu, yeni bir kültür merkezi inşa edilene kadar ilçenin kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde donatılmış olması, Müftülük yetkililerince, salonun her türlü etkinlik için uygun olduğunu ve Bulancak halkının bu imkandan en iyi şekilde faydalanması için yardımcı olacağı kanaatindeyiz.

Öte yandan Giresun Valisi Mehmet Fatih Sedengeçti’in programına katılan il ve ilçe protokolünün yenilenen toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk etkinlikler, katılımcılardan tam not aldı. Katılımcılar, salonun ferah atmosferi ve kaliteli ses düzeni sayesinde etkinliklerden büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.

Bu konuda inanıyoruz ki İlçe Müftülük yetkilileri, salonun ilçenin kültürel yaşamına yeni bir soluk getireceğinden hiç şüphesi olmasın. İlçe Protokolünün bu tür salonlardan yararlanarak bölge halkıyla buluşması gerektiği ifade edildi.

Bulancak müftülük binasının yenilenen toplantı salonu, ferah ve konforlu alanı, ileri teknoloji ses düzeni ve estetik tasarımı ile dikkat çeken salon, ilçenin kültürel yaşamına önemli bir katkı sunacak dedirtti. Bu yeni salon, Bulancak halkının beğenisini kazanarak, ilçenin kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapması gerçeği ortaya çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.