ADAY ADAYI’NDAN, 30 KASIM DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ  

Şehrimizin kalbi olan şoförler, günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçasıdır.

ADAY ADAYI’NDAN, 30 KASIM DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ  
Yayınlanma: Güncelleme: 211 views

Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday adayı, Abdulkadir Tanrıverdi Bulancak Şoförler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Belediye Başkan aday adayı Abdulkadir Tanrıverdi, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü münasebetiyle Bulancak Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Aydın’ı ziyaret ederek tüm şoför esnaflarının gününü kutladı, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Ziyaret kapsamında şehirdeki Şoförler Cemiyeti’ni ziyaret eden Tanrıverdi, şoförlerle bir araya gelerek sektördeki sorunları dinledi,  toplumun önemli bir kesimini temsil eden şoförlerle dayanışma içinde olmanın gerekliliğini vurguladı. Şoförlerin kent yaşamındaki önemine vurgu yaparak, “Şehrimizin kalbi olan şoförler, günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Onların sorunlarını anlamak ve çözüm üretmek, birlikte daha güçlü bir şehir inşa etmemiz için önemlidir” dedi.

Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Aydın, Belediye Başkan Aday adayı Abdulkadir Tanrıverdi’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Aday adayımızın bizimle bir araya gelip sorunlarımızı dinlemesi, şehrimizin geleceği için umut verici. Şoförler olarak, kentimizin gelişimine katkı sağlayacak adımlar atılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.