ADD GENEL BŞK. BOZKURT,  KARADENİZ’E GELİYOR.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Doğu Karadeniz’de yurttaşlarla buluşacak. Atatürkçü Düşünce Derneği Hüsnü Bozkurt 29-30 Eylül ve 01 Ekim tarihinde Doğu Karadeniz Bölgesi’nde konferanslar vererek yurttaşlar ve şubeleri..

ADD GENEL BŞK. BOZKURT,  KARADENİZ’E GELİYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 231 views

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Doğu Karadeniz’de yurttaşlarla buluşacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Hüsnü Bozkurt 29-30 Eylül ve 01 Ekim tarihinde Doğu Karadeniz Bölgesi’nde konferanslar vererek yurttaşlar ve şubeleri ile bir araya gelecek.

Göreve geldiği günden beri Türkiye’yi karış karış gezen Bozkurt, 3 gün boyunca Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Saymanı Basri Gürsoy ile birlikte Doğu Karadeniz’de ADD Şubeleri, üyeleri ve yurttaşlarla buluşarak çeşitli konferanslar verecek.

 

 

Bozkurt’un 29 Eylül Cuma günü saat 18.00’de Trabzon Park Restaurant’ta bir konferans vererek bölge toplantısı yapması buradan 30 Eylül Cumartesi günü Atatürkçü düşünce Derneği Giresun Şubesi’ne geçerek burada da bir konferans vermesi ve Şubeler Toplantısına katılacak.

 

 

Bozkurt’un Doğu Karadeniz Turu’nun son günü olan 1 Ekim Pazar günü ise Ordu’da konferans verip şubeler toplantısı yaparak programını sonlandırması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.