AKKAYA; DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞAMALIYIZ

Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya’nın afişlerinin yırtılması üzüntü yarattı.

AKKAYA; DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞAMALIYIZ
Yayınlanma: Güncelleme: 492 views

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İhsaniye Mahallesi’nde yerel seçimlere yönelik hazırlıklar devam ederken, Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar adayı Ümit Akkaya’nın afişlerinin yırtılması mahalle sakinleri arasında üzüntü yarattı.

Son günlerde mahalle genelindeki sokaklara asılan seçim afişlerinden Ümit Akkaya’nın afişlerinin bazılarına zarar verilerek yırtıldığı objektiflere böyle yansıdı. Bu durum, mahalle sakinleri arasında tepkilere neden oldu.

Muhtar adayı Ümit Akkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, demokratik bir seçim süreci yaşanması gerektiğini ve herkesin görüşüne saygı duyulması gerektiğini belirtti. Afişlerin zarar görmesiyle ilgili olarak yetkililerle görüşeceklerini ifade etti. Akkaya, adayların eşit şartlarda yarışması gerektiğini dile getirdi.

Bulancak İhsaniye Mahallesi’nde yaşanan bu olayın ardından, yetkililerin konuyla ilgili olarak araştırma yapması ve başlatması bekleniyor. Seçim sürecinin devam ederken, tüm adayların kampanya faaliyetlerini barışçıl bir ortamda sürdürmeleri ve demokratik değerlere saygı göstermeleri temenni ediliyor.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.