AKP GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİRESUN’A GELİYOR

Adalet ve kalkınma Partisi Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan Giresun’a geliyor.

AKP GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİRESUN’A GELİYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 190 views

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve aynı zaman da Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan Giresun’a geliyor.

Türkiye genelinde seçimlere sayılı günler kala Partilerin genel başkanları ve 13. Cumhurbaşkanı adaylarının şehir şehir seçim mitingleri yaptığı süreçte bir hata içinde Giresun’a adeta çıkarma yaptıkları görüldü.

Bu program akışı içinde 04 Mayıs 2023 Perşembe günü Giresun’a Adalet ve kalkınma Partisi Genel Başkanı ve aynı zaman da Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan Giresun’a geliyor.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim çalışmalarına aralıksız sürdüren Adalet ve kalkınma Partisi Genel Başkanı ve T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da düzenleyeceğim mitingde vatandaşlara hitap edecek.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.