Yayınlanma:

ALLAH RAZI OLSUN, ALLAH KABUL ETSİN ÖZKAN KESİK

“YURT DIŞINDA Kİ CAAMİLERE YARDIM İÇİN” ve “SOKAK HAYVANLARI” için toplanan para…

Bulancak ilçesinin sevilen ve sayılan insanı ve kendine münhasır yaşantısı ile âdete ekol olan Özkan Kesik yine yaşama dair farkını ortaya koydu.

 

“KOMŞUSU AÇKEN TOK GEZEN BİZDEN DEĞİLDİR” sözlerini hatırlattığı bir zaman diliminde bir tarafta Cuma namazı çıkışında bir tarafta “YURT DIŞINDA Kİ CAAMİLERE YARDIM İÇİN” para toplandı. (Türkiye Diyanet işleri Bakanlığı’nın bu toplanan paradan ne kadar aldığını bilemiyoruz), bir tarafta ise Bulancaklı İŞ İNSANI Özkan Kesik ‘in “SOKAK HAYVANLARI ”için verdiği mücadele takdire şayan bir şekilde gözler önüne serildi.

 

Osmanlı Un Bölge Temsilcisi Bulancaklı Özkan Kesik ’in bu özel ve güzel çalışma Sosyal medya alanında büyük beğeni aldığı görüldü.

 

İnteraktif Sosyal Medya alanında BULANCAK HABER ve İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın aklına, “ATLAS BEBEK İÇİN ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA CUMA NAMAZI ÇIKIŞINDA ACABA BİZDE PARA TOPLAYABİLİR MİYİZ? dedirten bu çalışma hakkında Pazartesi günü Canlı Yayın’a Özkan Kesik davet edildi.

 

Bulancak ilçesinin sevilen şahsiyeti, yaptığı ve yaşantısıyla fark yaratan Özkan Kesik, Mehmet Yaşar ile birlikte ilk önce pazartesi günü Canlı Yayında  “SOKAK HAYVANLARI” için Cuma namazı ne kadar yardım topladığını hakkında bilgi sunacaklarını açıklandı. Ayrıca hemen önümüzde ki Cuma Günü’nde “GALİP ATLAS BEBEK (SMA) HASTASI” için yapacakları proje için bir araya gelme kararı aldıklarını açıkladılar.

 

Öte yandan Diyanet adına “YURT DIŞINDA Kİ CAAMİLERE YARDIM İÇİN” toplanan paranın 2 bin TL olduğu, bir tarafta ise “SOKAK HAYVANLARI” için ise 1 TL üzerinde para toplandığı bilgisine ulaştık.

 

Sokak hayvanları için toplanan paranın tamamı hayvanlar için kullanırken, “YURT DIŞINDA Kİ CAAMİLERE YARDIM İÇİN”  toplanan paranın bir kısmının Diyanet İşleri Bakanlığına, İlçe Müftülüğüne ve geriye kalan paranın bir diğer kısmının dane şekilde gönderileceği bilgisine ulaşamadık. Ama, Allah kabul etsin ne diyelim.

 

Yapılan ve şeffaf olan açıklama ve görüntü karşısında BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr olarak Allah kabul etsin, Allah razı olsun Özkan abim demek istiyoruz.

 

İyi ki varsın Özkan Kesik abi!..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.