ARAMIZDA 1 KROMOZOMUN LAFI OLMAZ!..

Aramızda 1 kromozomun lafının olmadığının bilinciyle sen, ben demeden BİZ olmayı hedefledik.

ARAMIZDA 1 KROMOZOMUN LAFI OLMAZ!..
Yayınlanma: Güncelleme: 549 views

Down Sendromlu çocukların kendilerini fotoğraflayan sanatçıları çekmesiyle ortaya çıkan 32 eserden oluşan sergi İzmir Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

 

 

Fotoğraf sanatçılarının Down Sendromlu çocukların günlük yaşamından kareleri fotoğraflaması görülmeye değer bir çalışma olarak sergilendi.

 

 

Bu özel ve güzel günde Giresun Bulancaklı fotoğraf sanatçısı ve aynı zamanda Pyxis Fotoğraf Kulübü Başkanı Gürhan Güner’de kulübün kurucu üyeleri arasında yer alan Down sendromlu Can Ayan ile annesi Hatice Ayan’ın proje fikirlerini geliştirdiklerini ifade ettiler.

 

 

Pyxis Fotoğraf Kulübü Başkanı Gürhan Güner, “Can fotoğrafçı kimliği ile bize sonsuz sevgiyi ve sabrı öğretti. Can’ın pek çok şeyi başardığına tanık olduk. Bu bireylerin pek çok yeteneğinin olduğunu, fırsat verildiği takdirde toplumun her alanında başarılı olduklarını biliyorduk. İstedik ki bunu herkes bilsin, farkında olsun. Ulusal Down Sendromu Derneği ortaklığında 21 gencimizle BİZ projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Aramızda 1 kromozomun lafının olmadığının bilinciyle sen, ben demeden BİZ olmayı hedefledik.” diye konuştu. Son olarak ta bu ve buna benzer organizasyonların bir ekip çalışması olduğunu belirterek Yönetim Kurulumuzdan Bora Çal ve Ayten Er ile isimsiz gönüllü güzel insanlarımıza teşekkür ederim dedi.

 

 

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr ve sosyal medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER olarak sosyal sorumluluk bilincinde gerçekleşen ve “ARAMIZDA 1 KROMOZOMUN LAFI OLMAZ” sözüne bizlerde katılarak böylesi güzel haberi sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyarız.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.