AYTEN YEŞİLTEPE VEFAT ETTİ.

Saraçlı Mahallesi’nde ki Aile Kabristanlığında vasiyeti üzerine oğlunun hemen yanında toprağa verileceği öğrenildi.

AYTEN YEŞİLTEPE VEFAT ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 927 views

Bölgemizin sevilen ve değerli Derviş oğullarından, Giresun kapı kahve Mahallesi’nden Resul oğullarından Rahmetli Nuri Yeşiltepe eşi Ayten Yeşiltepe vefat etti.

Rahmetli Avukat- Subay Cüneyt Yeşiltepe, Doktor Levent Yeşiltepe ve Öğretmen Serap Yeşiltepe’nin çok sevdikleri annesi Ayten Yeşiltepe’nin vefat haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

26.09.2017 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Topçu Üsteğmenlik görevinden ayrılan ve Giresun Barosu Avukatlarından Cüneyt Yeşiltepe vefatından sonra Balıkesir’de Doktor oğlu Levent Yeşiltepe ile birlikte yaşayan Ayten Yeşiltepe’nin vefat haberi bölgemizde büyük üzüntü yaşattı.

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr’nin edindiği bilgi doğrultusunda 14 Ocak 2024  tarihinde Bulancak Orta Camii’nde İlkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Saraçlı Mahallesi’nde ki Aile Kabristanlığında vasiyeti üzerine oğlunun hemen yanında toprağa verileceği öğrenildi.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.