BAÅžKAN ADAY ADAYLARI Ä°SÄ°MLERÄ° KONUÅžULMAYA BAÅžLANDI.

Bulancak Belediye Başkan aday adayları ortaya çıkmaya başladı

BAÅžKAN ADAY ADAYLARI Ä°SÄ°MLERÄ° KONUÅžULMAYA BAÅžLANDI.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.013 views

Bulancak ilçemizde bilindiği üzere ilk olarak Bağımsız adaylığını açıklayan Bulancak esnaflarından Özdemir Karadeniz olmuş ve çalışmalara başlamıştı. Karadeniz, bu çalışmalarını esnaf gezileri ve sosyal medya hesaplarından devam ettirerek ilgiyi üzerinde tutmaya devam ettiriyor.

 

 

Ardından beklenmedik sürpriz 05 Eylül 2023’de gerçekleştirilen CHP Kongresi’nde yaşandı. Bulancak Sanat Tiyatrosundan tanıdığımız, eski CHP yöneticilerinden Şenol Yaşar Belediye seçimlerinde CHP’den aday adayı olduğunu açıklayarak kendi ağzı ile adaylığını dile getiren ikinci isim oldu. Yaşar ayrıca bu açıklamasında bilindik isimlerin dışında CHP’den 4 aday adayı daha çıkacağını; bu isimlerin kendisinden daha genç, donanımlı ve birikimli CHP’liler olduğunu ifade ederek büyük bir merak uyandırdı. Kasım ayı içerisinde bu isimleri duyacağımızı da sözlerine ekleyerek isim vermemeyi tercih etti.

 

 

Öte yandan mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar ise bir toplantıda Cumhurbaşkanımız bizi ne göreve layık görürse hazırız diyerek aday olduğunun sinyalini verdiğini de hatırlatmak isterim. Bunun dışında Ak Parti’de Hamit Karaoğlanoğlu, İbrahim Akoğlu, mevcut ilçe Başkanı Necati Yıldırım ve farklı isimler de vatandaş arasında konuşulduğunu belirtirim.

 

                 

 

Bölgemizde ve Bulancak’ta kimlerin aday adayı olacağı merak içinde bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta içinde CHP’de ikinci aday adayı yine sürpriz bir şekilde Orman Yüksek Mühendisi Enver Yaşar aday adaylığını sosyal medyadan açıklayarak bir çıkış yaptı.

Ayrıca CHP’de adı vatandaş arasında dillendirilen Necmi Sıbıç, Ömer Mustafa Yılmaz, Reşat Nuri Özdemir gibi isimlerden ise şu ana kadar ses çıkmaması ayrıca dikkatlerimi çeken başka bir konu.

 

 

 

Bulancak Haber olarak ilçemizdeki siyasi gelişmeleri sizler için yakından takip etmeye devam edeceğiz.

 

 

 

 

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.