BAŞKAN ALPARSLAN HALKINA LİMON DAĞITTI

MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan, Silifke’den getirdiği Limonları halkına dağıttı

BAŞKAN ALPARSLAN HALKINA LİMON DAĞITTI
Yayınlanma: Güncelleme: 201 views

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, samimi bir jestle ilçesindeki vatandaşlara limon dağıtarak sevgi ve dayanışma atmosferini pekiştirdi.

Bulancak Şemsettin Caddesi’nde gerçekleşen bu güzel paylaşımda, Alparslan arabasına doldurduğu taze limonları ilçe sakinlerine hayır amacıyla dağıttı. Limonların bereketini paylaşan MHP İlçe Başkanı, vatandaşlarla bir araya gelerek gönülleri fethetti.

Alparslan, bu anlamlı davranışıyla sadece politika arenalarında değil, günlük hayatta da toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak örnek bir liderlik sergiledi. Bulancak halkı da bu sıcak jest karşısında teşekkürlerini sunarken, ilçede olumlu bir enerji dalgası oluştu.

Bu özel ve güzel paylaşımdan Mehmet Yaşar’da nasiplenerek objektiflere MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan ile böylesi mutluluk pozu verdiler. Yaşar, bölgemizde birçok market sahiplerinin “TARLADAN HALKA”  dediği sözü Bulancak MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan gerçekleştirmiştir diyerek tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.