BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU’NUN PROJELERİ HEYECAN YARATTI!

Görgülüoğlu’nun açıklamış olduğu projeler vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı.

BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU’NUN PROJELERİ HEYECAN YARATTI!
Yayınlanma: Güncelleme: 155 views
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri sosyal medyada hesabından tek tek açıklıyor.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden Piraziz Belediye Başkanlığına aday olan Başkan Hüseyin Görgülüoğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Yeni Kasaplar Sitesi Projesi ve Sahil piknik alanı projesini açıklamıştı. Göreve geldiği günden bu yana Piraziz’in bir çok sorununa çözüm üreten, Piraziz tarihinin en büyük yol yatırımını gerçekleştiren, Alt yapı ve Piraziz’in su sorununu çözen Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yeni dönemde üst yapı projelerini hayata geçireceğini açıkladı.
YENİ BALIKÇI BARINAĞI!
Başkan Görgülüoğlu Piraziz Kasaplar Sitesi Projesi ve Sahil Piknik alanı projesinden sonra , Yeni Balıkçı Barınağı ve Işıklandırma Projesini açıkladı.
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yaptığı açıklamada ; Piraziz’in zengin deniz hayatını balıkçılık kültürünü desteklemek amacıyla 17.000 m2 alana sahip modern bir balıkçı barınağı hep beraber inşa edeceğiz. Balıkçılarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek donanımlara sahip bu tesis,hem deniz ürünlerinin bolluğunu artıracak, hem de ilçe ekonomisine katkı sağlayacak. Uzman ekip arkadaşlarımız tarafından hazırlanan bu özel projeyi ve beraberindeki tüm projeleri yeni dönemde sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz.
PİRAZİZ IŞIL IŞIL OLACAK!
Göreve geldiğimiz 31 Mart 2014 tarihinden itibaren Piraziz tarihinin en büyük yol yatırım çalışmasını gerçekleştirdik. Alt yapı çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Sularımız pırıl, pırıl.. Şimdi sıra üst yapı projelerinde.. Güzel ilçemiz Piraziz’de aydınlatma projelerimizi hayata geçiriyoruz. Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Paşa Bulvarında gerçekleştireceğimiz Modern Aydınlatma direkleriyle ilçemize değer katacağız. Uzman ekip arkadaşlarımız tarafından hazırlanan bu özel projeyi yeni dönemde hep birlikte yapıyoruz. Aydınlatma çalışmalarımızın tamamlanmasıyla ilçemizin estetiği ve güzelliği ön plana çıkacak. ‘’ dedi.
VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ!
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun açıklamış olduğu projeler vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı.
KAYNAK : https://www.facebook.com/PirazizSescom

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.