BAŞKAN SIBIÇ, SEVGİLİ ÇOCUKLAR HAZIR MISINIZ?

Çocuklar Bulancak’ta şenlik var. Unutmayın, bu gün sadece bir bayram değil, aynı zamanda dünya da çocuklara armağan edilen tek bayramdır.

BAŞKAN SIBIÇ, SEVGİLİ ÇOCUKLAR HAZIR MISINIZ?
Yayınlanma: Güncelleme: 104 views

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programını sosyal medya alanında paylaştı.

Atamızın armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Şehrimizin dört bir yanından gelen çocuklar ve değerli yurttaşlarımız, bu özel günü birlikte kutlamak için Bulancak Ceza Evi Mevkii’nde buluşuyor.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı SEVGİLİ ÇOCUKLAR HAZIR MISINIZ diyerek adeta slogan sunan Bulancak belediye başkanı Necmi Sıbıç, kutlamaların saat 17.00′ de Kortej Yürüyüşü ile başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı’nda devam edeceğini duyurdu. Saat 18.00’de başlayacak olan animasyon gösterisi ve saat 19.00’da gerçekleşecek olan gölge oyunuyla eğlence doruğa çıkacak. Ardından, saat 20.00’de ilçemizin ve bölgemizin değerli müzisyen kardeşler Onur ve Songül Yılmaz’ın konseriyle devam edecek olan etkinlik, saat 21:00’de Yahya Altun’un konseri ile doruğa ulaşacak.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “tüm sevgili çocuklarımızı ve değerli yurttaşlarımızı bu özel günümüzde büyük etkinliğimize katılmaya davet ediyor. Unutmayın, bu gün sadece bir bayram değil, aynı zamanda dünya da çocuklara armağan edilen tek bayramdır. Ayrıca bizimde Bulancak Belediye Başkanlığı olarak ilk resmi ulusal bayramımızın kutlandığı anlamını taşıyor” dedi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.