BAŞKAN YAKAR’ DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

“NEZAKETSİZLİĞİN BU KADARI SAYGISIZLIKTIR.“O MAKAM SİZİN DEĞİL, BULANCAK HALKININ!” haberin cevap hakkını sunuyoruz. 

BAŞKAN YAKAR’ DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Yayınlanma: Güncelleme: 144 views
Hafta içinde yaptığımız habere cevap veren Bulancak Belediye Başkanı recep Yakar’ın bu konuyla ilgili olarak sosyal medya alanında paylaştığı haberi siz değerli okuyucularımıza ve bir haberin takibi adına “NEZAKETSİZLİĞİN BU KADARI SAYGISIZLIKTIR.“O MAKAM SİZİN DEĞİL, BULANCAK HALKININ!” haberin cevap hakkını sunuyoruz.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak CHP İlçe başkanı Yakup Karakaya’yı ve CHP Belediye başkan adayı Necmi Sıbıç’ı sert bir dille eleştirdi.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya tarafından yapıldığı iddia edilen, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan randevu alınmasına rağmen randevuya katılmadığı açıklaması hem CHP İlçe Başkanı Karakaya hem de Belediye Başkanı Yakar tarafından yalanlandı.
Belediye Başkanı Yakar, “4 Mart Pazartesi günü saat 11.00’de, CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, beraberinde partililerle Belediye’ye gelerek birimleri ziyaret edip, çalışanlarla selamlaşıp kolaylıklar dilemiş. Bu ziyaretin ardından, ‘Makam ziyareti yapmak istedik. Randevumuz olmasına rağmen Belediye Başkanı Recep Yakar makamda yoktu’ diye açıklamalarda bulunarak bundan siyasi malzeme çıkarmaya çalışarak bir kez daha yalan-dolan siyaseti yapmıştır.
Tarafıma veya özel kalemime herhangi bir randevu talebi iletilmezken bu durum CHP İlçe Başkanı Sayın Yakup Karakaya tarafından da kendisiyle yaptığım telefon görüşmesinde teyit edilmiştir. Sayın Karakaya böyle bir randevu talebinde bulunmadıklarını bizzat ifade etmişlerdir.
Sayın Sıbıç’ın özel hayatını da siyasi hayatını da hepimiz çok iyi biliyoruz. Böyle bir yalanla siyasi çıkar peşinde koşması ucuzluktur. Biz verdiğimiz randevudan kaçacak kadar ucuz bir siyaseti asla düşünemeyiz. Niyeti gerçekten ziyaretse bir telefon açar ve niyetini iletir, bizde seve seve kabul ederiz. Kapımız 10 yıl boyunca kimseye kapalı olmadı” diye konuştu.
Yayın Sahibi olarak bulancakhaber.com.tr’de yayınlanan ( https://bulancakhaber.com.tr/nezaketsizligin-bu-kadari-saygisizliktir/haber)  içeri hakkında cevap hakkını sunduğumuz Başkan Yakar’ın sosyal medya da geniş sunulan diğer açıklamalarını sunmuyoruz. Etik olarak ilçemizi yönetenlerin ve yönetecek kişilerin bu denli düşüncelerini yazıya dökmesini de uygun ve ahlakı bulmadığımızı belirtmek isterim.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.