BAŞÖĞRETMEN İBRAHİM ERENEL’İN KIZLARI ONURU VE GURURU BULANCAK’TA YAŞADILAR. 

“EN KISA ZAMANDA YENİ KİTABIMLA HUZURUNUZDA. OLACAĞIM” – “SEVGİMDESİNİZ”

BAŞÖĞRETMEN İBRAHİM ERENEL’İN KIZLARI ONURU VE GURURU BULANCAK’TA YAŞADILAR. 
Yayınlanma: Güncelleme: 304 views

Babaları için Giresun Bulancak ilçesine gelen Yazar Günsel Telli ve Ayfer Tüysüzoğlu unutamayacakları zamana yolculuk ettiler. Ayrıca tüm bunları İnteraktif bir ortamda Bulancak Haber canlı yayınlarıyla tarihe bir not düşmenin onurunu, gururunu ve heyecanı ile mutluluğunu yaşadıkları görüldü.

 

İnternet gazetemiz bulancakhaber.com.tr’ ye yazılı bir açıklamada bulunan Günsel Telli, “Sevgili gönül dostlarım, ben kimya mühendisi, kimya öğretmeni ve yazar olarak 13- 16 Ekim tarihleri arasında Giresun’un Bulancak ilçesinde yaptığım etkinliklerde çok güzel ağırlandım” dedi.

 

 

Öte yandan 13-16 Ekim tarihleri arasında ilk önce ilk etkinliği Özen Kitabevi’nde dostlarıyla kimya ve sevginin ilişkisi söyleşisi gerçekleştirdi. Hemen ardından da “SEVGİNİN GÜNSELCESİ VE HAYATIN GÜNSELCESİ” isimli kitaplarını okuyucularıyla buluşturan Yazar Günsel Telli kitaplarını alan okuyucularına imzaladığı objektiflere böyle yansıdı.

 

 

Son olarak ise Yazar Günsel Telli ve Ayfer Tüysüzoğlu 16 Ekim 2023 tarihinde Bulancak Başoğlu Otel de babaları Başöğretmen ve Başöğretmenin dedikleri babaları Başöğretmen İbrahim Erenel’i anma günü gerçekleştirdiler.  Yazar Günsel Telli ve Ayfer Tüysüzoğlu Bulancak İlçesinde bir ilkti ve ahde vefayı örnekleyen, yaşayan efsane öğrencileriyle duygu dolu saatler yaşayan ve etkinliklerde yanımda olan yüce gönüllü dostlarına binlerce teşekkür ettiler. Yazar Günsel Telli tüm bu yaşananlar içinde onuru, gururu, heyecanı ve mutluğu tekrar yaşamak adına “EN KISA ZAMANDA YENİ KİTABIMLA HUZURUNUZDA. OLACAĞIM” diyerek “SEVGİMDESİNİZ” sözleriyle tamamladı.

 

 

Bulancak ilçesinde gerçekleşen etkinliklerinin en anlamlı ve en özeli unutulmaz olanı ise Yazar Günsel Telli ve Ayfer Tüysüzoğlu babaları “Başöğretmen İbrahim Erenel” için Bulancak Gazi Ortaokulu’nda adına bir alan oluşturulması  onuru, gururu, heyecanı ve mutluluğu en üst seviyeye çıkarttı.

 

Bulancak Gazi ortaokulu Müdürü Ali Kemal Akdaş ve Müdür Yardımcısı Taha inan Yazar Günsel İnan ve eşi Mümtaz Telli ile objektiflerin karşısına geçtiler.

   

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.