BASRÄ° GÃœRSOY’A ADD’DEN ONUR VE TEÅžEKKÃœR BELGESÄ°

Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı bir birey olarak, ADD çatısı altında çalışmak benim için büyük bir onur.

BASRÄ° GÃœRSOY’A ADD’DEN ONUR VE TEÅžEKKÃœR BELGESÄ°
Yayınlanma: Güncelleme: 113 views

Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi (ADD) Genel BaÅŸkanı Hüsnü Bozkurt, derneÄŸin Genel Saymanı Basri Gürsoy’a yaptığı deÄŸerli çalışmalarından dolayı onur ve teÅŸekkür belgesi sundu.

ADD Genel Merkezi’nde düzenlenen törende, Gürsoy’un derneÄŸe olan katkıları ve özverili çalışmaları vurgulandı. Törende konuÅŸan Genel BaÅŸkan Hüsnü Bozkurt, “Basri Gürsoy, Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi’ne saÄŸladığı katkılarla her zaman yanımızda olmuÅŸ ve derneÄŸimizin ilerlemesi için büyük emek harcamıştır. Kendisine bu özverili çalışmaları için teÅŸekkür ediyor, bu onur belgesi ile minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz,” dedi.

Basri Gürsoy ise, bu anlamlı belgeyi almaktan duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, “Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden baÄŸlı bir birey olarak, ADD çatısı altında çalışmak benim için büyük bir onur. Bu belgeyi almış olmak, çalışmalarımın takdir edildiÄŸini görmek çok gurur verici,” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Tören, dernek üyelerinin katılımı ile samimi bir ortamda gerçekleÅŸti ve Gürsoy’un çalışmalarıyla ilgili anılar paylaşıldı.

Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi, Türkiye’nin dört bir yanındaki ÅŸubeleri ve üyeleri ile birlikte, Atatürk’ün ilke ve devrimlerini yaÅŸatma misyonunu sürdürmeye devam ediyor.

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.