BBP ve DSP GÜÇLENEREK GELİYOR.

Büyük Birlik Partisi ve Demokrat Sol Parti Bulancak Haber’i ziyaret etti

BBP ve DSP GÜÇLENEREK GELİYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 218 views

Bulancak’ın yerel seçim heyecanı devam ederken, Büyük Birlik Partisi’nin Belediye Başkan adayı Mustafa Sema Karataş ve Demokrat Sol Parti’nin ittifak yapan Haşim Karaman, BBP Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kısacık ile birlikte Bulancak Haber’i ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında adaylar, Bulancak halkına yönelik vaatlerini ve projelerini anlatarak, seçim sürecindeki hedeflerini paylaştılar. Mustafa Sema Karataş, “Bulancak’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” dedi. DSP Bşk. Haşim Karaman ise, “Bulancak’ın sosyal ve ekonomik kalkınması için adil ve şeffaf bir yönetim için mücadele vereceğiz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kısacık ise adaylara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Bulancak Haber’in demokratik süreçteki önemine vurgu yaptı.

Bulancak Haber yönetimi ise, adayların ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, yerel seçim sürecinde adayların medya kuruluşlarını ziyaret ederek halkla buluşmasının önemini vurguladı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.