BBT ÜYELERİ SAMSUN’DA YAPILACAK GRANFONDO YARIŞMASINA KATILACAK

Sporcularımıza başarılar dileriz.

BBT ÜYELERİ SAMSUN’DA YAPILACAK GRANFONDO YARIŞMASINA KATILACAK
Yayınlanma: Güncelleme: 128 views

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri, 19 Mayıs 2024 Pazar günü Samsun’da yapılacak, Uluslararası 1. Samsun İlkadım Granfondo 2024 Bisiklet yarışmasına katılacaklar.

Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen, kısa ve Uzun olmak üzere iki ana kategori ve yaş gruplarında yapılacak yarışmaya Bulancak Bisiklet Topluluğu Üyeleri; Selami Daban, Erol Şardağ, Niyazi Talha Özdemir, Onur Ada, İsmail Hakkı Demirel, Ömer Çolakoğlu, Tanju Çatal ve Zafer Çamaltı katılacaklar. Yarışma öncesi günlük antrenman sürüşleriyle hazırlık yapan BBT üyeleri, Karadeniz de ilk kez yapılan resmi ve amatör Granfondo Bisiklet yarışlarına 8 kişilik kalabalık bir ekiple katıldıklarını ifade ederek, amaçlarının bölgemizde bisiklet kültürünün gelişmesine ve tanıtılmasına katkı sağlamak ve sağlıklı bir hayat sürmek için bisiklet sporuna dikkat çekmek olduğunu ifade ettiler. Önemli olanın yarışmaya katılmak olduğunu ifade eden sporcular, derecelerle döneceklerine de inandıklarını belirttiler.

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.