BELEDİYE BAŞKANI SIBIÇ, BİLGİ EVİ’Nİ HAZIRLIYOR

Bulancaklı öğrencilerimiz için rahat bir çalışma ortamı.

BELEDİYE BAŞKANI SIBIÇ, BİLGİ EVİ’Nİ HAZIRLIYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 205 views

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ilçede okuyan tüm öğrencilere yönelik yeni bir proje olan Bilgi Evi’ni hazırlıyor.

Başkan Sıbıç, öğrencilerin danışman öğretmenler eşliğinde ders çalışabilecekleri ve vakit geçirebilecekleri bir ortam oluşturmayı hedefliyor.

Bilgi Evi, içerisinde kütüphane, ücretsiz internet erişimi ve proje ile hobi atölyeleri gibi olanaklar sunacak. Öğrenciler, bu ortamda hem derslerine yardımcı kaynaklara erişebilecekler hem de çeşitli etkinliklere katılarak kendilerini geliştirebilecekler.

Başkan Sıbıç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “En kısa sürede Bilgi Evimizi ilçemize kazandıracağız. Bu projeyle öğrencilerimize daha iyi bir çalışma ortamı sunmayı ve onların gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bilgi Evi’nin ilçedeki gençlere ve öğrencilere faydalı olacağına inanan Başkan Sıbıç, “ilçe halkının da desteğiyle bu projenin başarılı bir şekilde hayata geçirileceğine inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

öte yandan, Başkan Sıbıç ve belediye başkan yardımcıları, şehrin ihtiyaçlarını ve gelişim potansiyelini değerlendirerek yeni projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunarak halkın yaşam kalitesini artıracak projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Başkan Sıbıç, yapılan istişarelerin önemine vurgu yaparak, “Şehrimizin geleceği için birlikte çalışmak ve ortak akılla hareket etmek büyük önem taşıyor. Bu konu da Belediye Başkan yardımcılarımla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu istişareler, şehrimizin daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer olması yolunda önemli adımların atılmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

ÖRNEK FOTOĞRAF

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.