BELEDİYE BAŞKANI SIBIÇ, İLK RESMİ PROGRAMINDA FARK YARATTI

Sıbıç, ilk Resmi Cumhuriyet Meydanı programında dikkatlerimizden kaçmadı.

BELEDİYE BAŞKANI SIBIÇ, İLK RESMİ PROGRAMINDA FARK YARATTI
Yayınlanma: Güncelleme: 452 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, göreve başlamasının ardından ilk resmi törenine katıldı.

Sıbıç ilk resmi törenin de ilklere imza attı. Sıbıç, Polis Teşkilatı’nın 179. yıl dönümü kutlamalarına törene katılan ve iştirak eden, protokolde yer alan tüm polislerin, Bekçilerin ve bayrağı göndere çekmek için bekleyen polis memuru dahil her biriyle tokalaşarak selamlaştı.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, törende bulunan herkesle yakından ilgilendi ve samimi bir şekilde her bir polisin gününü birebir tokalaşarak kutladı. Bununla da yetinmeyen Sıbıç tören alanında bulunan program sunucusu, meydan da görev alan tüm polis teşkilatı ile bire bir tokalaşarak bu özel ve anlamlı günlerinde fark yarattı. Bu hareketiyle, toplumla olan bağını ve birlikte çalışma iradesini vurgulamış oldu.

Bulancak Haber Genel Yayın Yönetmeni ve o anda basın mensubu olarak görev yapan şahsim Mehmet Yaşar’a da selam ve tokalaşarak protokolde yerini alan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ilkleri yaşattı.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Meydanı’nda ki etkinliğe katılan tüm polis teşkilatının hiç birisini atlamadan tek tek kutlayan ve tokalaşan Sıbıç, ilk Resmi Cumhuriyet Meydanı programında dikkatlerimizden kaçmadı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.