BELEDİYEDE EN DÜŞÜK MAAŞ 25 BİN TL, EN YÜKSEK MAAŞ İSE 32 BİN TL OLDU

GÖRGÜLÜOĞLU VE YEŞİLTEPE EMEKCİLERLE BİR ARADA

BELEDİYEDE EN DÜŞÜK MAAŞ 25 BİN TL, EN YÜKSEK MAAŞ İSE 32 BİN TL OLDU
Yayınlanma: Güncelleme: 207 views

İki başarılı başkanın, emekçi çalışanlara desteği takdir topladı. Piraziz İlçemiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan emekçi kardeşlerimizin daima yanındayız.

Belediye-İş Sendikasına bağlı emekcilerin hakkını koruyan BaşkanI Halil Yeşiltepe, Piraziz Belediyesi ile gerçekleşen toplu sözleşmede işçilerin hakkı olan maaş zammını resmileştirdi.

Emekçiler için düzenlenen yemekte açıklanan maaş zammı ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, “Birlikte büyük bir aileyiz” diyerek yaptığı açıklamada,”Güzel İlçemiz Piraziz’e birlikte hizmet ettiğimiz kıymetli mesai arkadaşlarımızla yemekte bir araya geldik. Büyük bir özveri ve titizlikle çalışan Belediye Şirket çalışanlarımızın maaşlarında iyileştirme gerçekleştirdik. Bu kapsamda Belediye – İş sendikasıyla yaptığımız protokolle sosyal ödemeler hariç en düşük maaşı 25 Bin TL en yüksek maaş ise 32 Bin TL yaptık.

İlçemiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan emekçi kardeşlerimizin daima yanındayız. Hayırlı olsun. Belediye-İş Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.