BİLAL SAKALLI VEFAT ETTİ.

Çocukluk ve Mahalle arkadaşımız Bilal Sakallı vefat etti.

BİLAL SAKALLI VEFAT ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.236 views

Bulancak Şemsettin Mahallesi’nden, Sakallıoğulları’ndan Orta Cami eski müezzinlerinden merhum Fahri Sakallı, merhume Gülbahar Sakallı’nın oğlu Bilal Sakallı vefat etti.

Zeynep Sakallı’nın eşi, Ada Sakallı’nın babası Bilal Sakallı’nın vefat haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Nazmiye, Nevin, Mustafa ve Nadide’nin kardeşleri, Bilal Sakallı’nın cenazesi Bodrum Turgutreis Kadıkalesi Camii’nde 17.01.2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kadıkalesi Mezarlığına defnedilecektir.

Bulancak ilçemizin bir avuç olduğu ve herkesin birbirini tanıdığı İlkokullarımızın Barbaros ya da Gazi İlkokulu olduğu dönemlerde arkadaşımız olan Bilal Sakallı’nın vefat haberi Bulancak ilçesinde büyük üzüntü yaşattı.

İlçemizin ve Mahallemizin sevilen yüzü, çocukluk arkadaşımız Sakallıogulları’ndan Bilal Sakallı’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Bilal, kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Çocukluk anılarımızın bir parçasıydı; sokak aralarında koşup oynarken hep birlikte büyüdük.

Bilal Sakallı’nın Ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Işıklar içinde uyu, Bilal.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.