BİROL ÖZMEN MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ

“Birol Özmen Miniminikler futbol şenliği” coşkuyla başladı. 

BİROL ÖZMEN MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ
Yayınlanma: Güncelleme: 170 views

Giresun’da düzenlenen “BİROL ÖZMEN MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ” açılış töreni büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, İhsaniyespor yöneticileri ve birçok sporseverin katıldığı etkinlik, geleceğin futbol yıldızlarını bir araya getirdi.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, minik sporculara başarılar dileyerek, sporun çocukların gelişimindeki önemine vurgu yaptı.

Özdemir, “Bu tür organizasyonlar, çocuklarımızın sporla tanışması ve yeteneklerini geliştirmesi açısından büyük bir fırsat. Geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için hep birlikte çalışacağız,” dedi. Ayrıca, sporun çocuklar üzerindeki olumlu etkilerine değinerek, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine olan katkısının altını çizdi.

İhsaniyespor yöneticileri de törene katılarak minik futbolculara destek verdi. Kulüp yöneticileri yaptığı açıklamada, “Genç sporcularımızın yeteneklerini sergileyebileceği ve geliştirebileceği bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz,” dedi. İhsaniyespor’un genç sporculara yönelik planladığı diğer etkinlikler hakkında da bilgi verdi.

Şenliğe katılan çocuklar, gün boyunca hem futbol oynayarak yeteneklerini sergiledi hem de yeni arkadaşlıklar kurdu. Aileler de çocuklarının bu mutlu anlarına ortak oldu ve desteklerini esirgemedi. Anne ve babalar, çocuklarının spor yaparak geçirdiği keyifli anları izlerken, onların neşesi ve heyecanı tüm alana yayıldı.

Şenliğe katılan aileler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, çocuklarının sporla iç içe olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Şenlik, Giresun başta olmak üzere tüm ilçelerde spor kültürünün yaygınlaşmasına ve çocukların spora olan ilgisinin artmasına katkı sağladı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.