BU MU SİZİN HİZMET ANLAYIŞINIZ.?

BU NEYİN PRESTİJİ ŞİMDİ!

BU MU SİZİN HİZMET ANLAYIŞINIZ.?
Yayınlanma: Güncelleme: 225 views

“TÜM MAHALLELERİMİZE ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HAYIRLI OLSUN”

Bulancak İhsaniye Mahallesi’nde ki çirkin ve akıllara durgunluk veren görüntü bu da neyin nesi dedirtti.

Bir taraftan mahallenin ana girişi niteliği taşıyan Menekşe Sokak’ta ki orta yeşil alanın daha da çiçeklendirilerek güzelleştirilmesi beklenirken, yeşil alanın tamda ortasına bırakılan tel kafes akılları karıştırdı.

Daha güzel bir ilçede yaşamak varken, var olan yeşil alanların çiçeklerle güzelleştirmek varken,  yol ortasında kalan alanları tablo gibi güzelleştirmek varken, bu da neyin nesi şimdi dedirten görüntü dikkatlerimizden kaçmadı.

Sevinmiştik, mutlu olmuştuk, şehrimizin caddeleri ve sokakları modern bir görüntüye kavuşacak diye.? Oysa yeşil alanın ortasına bırakılan ve adeta çirkinlik abidesi gibi gözümüze sokulan bu görüntü karşısında şaşkınlığımız gizleyemiyoruz.

Bulancak İhsaniye Mahallesi, Şemsettin Caddesi Menekşe Sokak İsmet Apartmanı ve Sağlam Apartmanı’nın, sokağın girişi veya çıkışı niteliğinde ki, yolun tam ortasında bulunan, yok olmaya yüz tutmuş yeşil alana bırakılan bu tel kafeste neyin nesi dedirtti.

Bir tarafta “TÜM MAHALLELERİMİZE ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HAYIRLI OLSUN” yazısı bir tarafta ise neredeyse 2 aydan bu yana kendini bilmez tarafından bırakılan moloz yığını ve “BULANCAK BELEDİYESİNİN BIRAKTIĞI TEL KAFES”.

KÂĞIT-KARTON/ METAL / PLASTİK / ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ için bırakılan ve BULANCAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK adı altında geri dönüşümlü yol ortasında ki yeşil alanın çöp toplama kafesi yerleştirildi.

Yok, artık bu kadar da ben yaptım oldu, ben koydum tamam dayatması olmaz, olamaz!.

Bu şehrin hiç mi sahibi yok dedirten görüntü karşısında bu yanlışlığın derhal düzeltilmesini ve modern bir alan kazandırılmasını istiyoruz.

Bu ilçeye, mahalleye, caddeye ve sokağa yakışır bir şekilde düzenlenmesini diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.