BU YOLLAR MUTLAKA AÇILMALI

Bulancak girişinde Atatürk Caddesi’nin bu doğrultuda mutlaka şehir içine giriş ve çıkışlı bir şekilde…

BU YOLLAR MUTLAKA AÇILMALI
Yayınlanma: Güncelleme: 145 views

Bulancak Belediye Başkanlığının yeni hizmet binası ve Cumhuriyet Meydanında bir zamanlar var olan yolun tekrar açılması bölge halkı tarafından bekleniyor.

Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nın etrafında ki yolların tekrar eskisi gibi kullanıma açılması bekleniyor.

Bulancak Terazi Sokak, Hasan Demirel Sokak, İskele Caddesi, Cami Sokak Karaveli Sokak, Akgün Sokak ile Hükümet Caddesi, Sakarya Caddesi, Şemsettin Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve daha birçok cade ve sokal yollarının birleştiği meydan yolunun mutlaka açılması bekleniyor.

Yan yolların isimlerini belirtmediğimiz ama Bulancak ilçemizin adeta ana halter yol olarak birçok yolun birleşmesini sağlayan Meydan yolunun yeni yapılanma çalışmasında mutlaka açılması bekleniyor.

Yeni Cumhuriyet Meydanı’nın altının oto park olarak sunulduğu bir projede mutlaka bu yollarında eskisi gibi mutlaka araç trafiğine açılması bekleniyor.

Giresun ilimizin en büyük ilçesi ve nüfus ve coğrafi bakımdan en düzgün ilçe konumunda olan Bulancak ilçesinde ki Modern meydan çalışmasında son çalışmalar dikkat çekiyor.

Bulancak girişinde Atatürk Caddesi’nin bu doğrultuda mutlaka şehir içine giriş ve çıkışlı bir şekilde yol verilerek ve en son aşama olan Cumhuriyet Meydanı’nın da ki alt otopark girişi ile yan yolların araç trafik akışına göre tasarlanarak yolların açılması bekleniyor.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.