BULANCAK BELEDİYE BAŞKANI NECMİ SIBIÇ’TAN KOVANLIK ZİYARETİ

İki başkan, bölgedeki projeler ve hizmetlerin durumu hakkında istişarelerde bulundu.

BULANCAK BELEDİYE BAŞKANI NECMİ SIBIÇ’TAN KOVANLIK ZİYARETİ
Yayınlanma: Güncelleme: 76 views

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan iki başkan, bölgedeki projeler ve hizmetlerin durumu hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Sıbıç, ziyaret kapsamında Kovanlık ’ta sürdürülen altyapı çalışmaları, sosyal projeler ve bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen yeni projeler hakkında detaylı bilgiler edindi. Başkan Kalıntaş, Kovanlık Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri projeler ve gelecekte planladıkları yatırımlar hakkında Başkan Sıbıç’a kapsamlı bir sunum yaptı.

Başkan Sıbıç, misafirperverliği için Başkan Kalıntaş’a teşekkür ederek, “Kovanlık Belediyesi’nin çalışmalarını yakından görmek ve bilgi almak bizim için çok değerli. Bu tür ziyaretler, belediyeler arası işbirliğini ve dayanışmayı artırarak, hizmet kalitesini yükseltmemize katkı sağlıyor,” dedi.

Başkan Kalıntaş da ziyaretlerinden dolayı Başkan Sıbıç’a teşekkür ederek, “Belediyemizin çalışmalarını paylaşmaktan ve tecrübelerimizi aktarmaktan memnuniyet duyduk. İşbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.