BULANCAK BEŞİKÇİ TİCARET’E UĞRAMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

BEŞİKÇİ TİCARET “İDAŞ” bayiliğini bünyesine katarak dikkatleri üzerine çektiler.

BULANCAK BEŞİKÇİ TİCARET’E UĞRAMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
Yayınlanma: Güncelleme: 269 views

Dile kolay 80 yılın üzerinde 1940 yıllardan bugünlere gelen Bulancak Beşikçi Ticaret bölgemizde, Giresun ve başta Bulancak olmak üzere hizmet yelpazesine “İDAŞ” bayiliğini de katarak marka isimlerle fark yaratmaya devam ediyor.

 

 

Bugüne kadar başta müşteri memnuniyeti ve marka isimlerle ürünlerini müşterilerini buluşturan BEŞİKÇİ TİCARET “İDAŞ” bayiliğini bünyesine katarak dikkatleri üzerine çektiler.

 

 

Bölgemizde mobilya, halı, ev tekstili, yatak ve oturma grupları ile ihtiyaçlarınızı modern ve son tasarımlarıyla her zaman fark yaratan çeşitleriyle sektörün aranan ismi oldu. BEŞİKÇİ TİCARET üst düzey yetkilisi Sinan Beşikçi,  “Şirketimizi babamızdan gelen öğretilerle yönetiyoruz. 1940 yılından ve kuşaklar arası günün ve çağın getirdiği modern marka isimlerle satışımızı yapıyoruz. Son olarak da “İDAŞ” markasını ve “MERİNOS HALİ” Bayilinin tüm ürün yelpazesini 3 kuşaktan bu yana yine 3 farklı gösteri alanımızda müşterilerimizle buluşturuyoruz.

 

 

Bulancak Uçarlı Mahallesinde 400 metre kare, yine Bulancak Mahallesi Terazi Sokak-Cami Mahallesinde 80 metre kare ve yine merkez olarak Bulancak Mahallesi İskele Caddesi üzerinde 2 katlı büyük satış yeri, sergi salonu, showroom gösteri salonunda dünya markası siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.  Son olarak ta bünyemize ve ürünlerimizin arasına dünya markası ülkemizin gururu İDAŞ bayiliğini açarak taçlandırıyoruz” dedi.

 

 

Bulancak Beşikçi Ticaret’e uğramadan İDAŞ ve MERİNOS HALİ ürünlerimizi ve fiyatlarımızı görmeden, uğramadan karar vermeyin diyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.