BULANCAK İLÇE JANDARMAYA ZİYARETÇİ AKINI

Fedakâr ve kahraman kanun ordusunun tüm mensuplarına kutlu, mutlu ve uğurlu olsun.

BULANCAK İLÇE JANDARMAYA ZİYARETÇİ AKINI
Yayınlanma: Güncelleme: 405 views

Giresun Bulancak Jandarma teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünde İlçe jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Ersin Erkut’a sevgi gösteren bölge halkı Jandarma’nın 184. Yıl dönümünde ziyaretçi akını yaptı.

İlçemizin ve bölgemizin sevilen isimlerinden Bulancak SVS Türkcell Plus- SVS DENTAL ve SVS Ajans-Medya Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tuncel, Güner Mobilya ve Gusto Kafe Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Güner ile Sosyal Medya TV BULANCAK HABER- İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr İmtiyaz Sahibi Mehmet Yaşar, komutanımızı makamında ziyaret etti.

 

 

Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Münasebetiyle Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut’u makamında ziyaret eden Tuncel, Güner ve Yaşar birlikte yaptıkları açıklama da şunları söylediler. “Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümü, fedakâr ve kahraman kanun ordusunun tüm mensuplarına kutlu, mutlu ve uğurlu olsun.” dediler.

 

 

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, İlçe Karakol Komutanı Cengiz Kıran ile Jandarma Asayiş Kısım Amiri Uzman Çavuş Orhan Tellioğlu ile birlikte İlçe jandarma personelini ziyaret etmenin huzuru ve mutluluğunu yaşan misafirler İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut ile birlikte günün hatırası olarak objektiflerin karşısına geçtiler.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.