BULANCAK İLÇE MHP KAPISI AÇIK

Bulancak İlçe MHP’sinin kapısının açık olduğunu görüntüledik.

BULANCAK İLÇE MHP KAPISI AÇIK
Yayınlanma: Güncelleme: 171 views

Bulancak ilçesindeki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe binası, kapısına kilit vurulmamış halde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İnternet gazetemiz bulancakhaber.com.tr’ de yayınlanan “MHP, SEÇİM, KAPI, KİLİT VE BULANCAK” başlıklı haberimiz üzerine kapılarının kapılı olmadığının haberi üzerine hemen yakınımızda olan Bulancak MHP’ni ziyaret ederek haber takibinde bulunduk.

Yayınlanan haberimizin ardından aranarak Parti yetkilileri ile görüştüğümüz ve kapılarının ardına kadar açık olduğunu gösteren MHP’de objektiflerimize böyle yansıdı.

Ziyaretçiler ve partililerin olduğu zaman diliminde İnteraktif canlı yayın yaptığımız BULKANCAK HABER’ in canlı yayın saatinin yaklaşması ve yaptığım haberin takibini yaparak kapının kapalı yada açık olduğunu göstermek adına yaptığımız ziyarette, Bulancak İlçe MHP’sinin kapısının açık olduğunu görüntüledik.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.