BULANCAK İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ, İNCÜVEZ KÖPRÜSÜ KARŞISINDA YENİ ALANA TAŞINIYOR

Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan, Reşat Nuri Özdemir ve İdris Çiçek de hazır bulunarak geniş bir istişare sürecine katıldılar.

BULANCAK İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ, İNCÜVEZ KÖPRÜSÜ KARŞISINDA YENİ ALANA TAŞINIYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 426 views

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, şehrin gelişimine katkı sağlayacak yeni projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Sıbıç, İncüvez Köprüsü karşısında bulunan ve belediyenin mülkiyetinde olan eski BULASKİ İşletme Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde, binanın zemin ve birinci katlarının İtfaiye Müdürlüğü tahsis edilerek daha modern ve olaylara daha hızlı müdahale edilecek yeni İtfaiye Müdürlüğü olarak belirlendi.

Başkan Sıbıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu yeni alanın konumu itibarıyla, şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek modern ve işlevsel bir alanın oluşturulmasına yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti.

Başkan Sıbıç, şu ifadelerle devam etti: “İtfaiye Müdürlüğü’nün daha geniş ve modern bir alana taşınması, hizmet kalitesini artıracak ve şehrimizin güvenliğine daha etkin bir şekilde katkı sağlayacaktır.

Bu önemli çalışmalar kapsamında, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan, Reşat Nuri Özdemir ve İdris Çiçek de hazır bulunarak geniş bir istişare sürecine katıldılar.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.