BULANCAK KAYMAKAMI ÜNAL KOÇ, ARAZİDE ÜRETİCİYİ DİNLEDİ

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, fidan üreticilerini arazi üzerinde ziyaret etti incelemelerde bulundu.

BULANCAK KAYMAKAMI ÜNAL KOÇ, ARAZİDE ÜRETİCİYİ DİNLEDİ
Yayınlanma: Güncelleme: 197 views

Kaymakam Koç’un ziyaretine Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen, Tarım ve Orman Müdürlüğü İlçe Müdürü Oğuz Yiğit’te eşlik ederek ilçemizde üretim yapan Fidan Üreten üreticileri seralarında ve üretim yaptığı alanda incelemelerde bulundular.

Tamamen kendi öz kaynaklarıyla üretim yapan, bölge ve ilçe ekonomisine katkı sağlayan fidan işletmecilerinin sorunlarını ve çalışmalarını yerinde inceleyerek birebir kendilerini dinlemeleri üreticileri oldukça memnun ettiği objektiflere böyle yansıdı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve beraberinde ki heyet fidan üreticiliğinim arazı üzerinde sorunlarını dinlemesi ve çalışmaları arazi üzerinde fidan üreticilerinden bilgi alması fındığa alternatif olarak ilçemize sağlanan ekonominin çok önemli olduğunu vurguladı. Bu konuda da bölgemizin yapısına uygun Fidan Üretiminin uyumlu çeşidin devamlılığı sağlanması için üreticiyle nasıl bir çalışma yapabileceği hakkında görüş ve fikirleri sunulduğu belirtildi.

Kaymakam Koç, bu konuda da Tarım ve Orman Müdürlüğü İlçe Müdürü Oğuz Yiğit ve Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen ile üreticiyi ziyaret ederek sorunları ve yapılması gerekenleri not alarak fidan üreticilerini dinlemesi fidan üreticilerini mutlu ettiği görüldü.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.