BULANCAK MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU “TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ” OLDU.

Türkiye Finalleri’nde talihsiz bir sakatlık yaşaması ve kural gereği eksik sayıldığı için mağlup ayrılarak buna rağmen Türkiye üçüncüsü oldular.

BULANCAK MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU  “TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ” OLDU.
Yayınlanma: Güncelleme: 356 views

Giresun Bulancak İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol takımı yine adından ve büyük başarısı karşısında Giresun ve Bulancak İlçesi’nde büyük sevinç ve gurur yaşattı.

Erzincan ilinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol Yarı Final müsabakalarında mücadele eden Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu takımı oynadığı müsabakalar sonucunda üst üste 3.kez Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmış ve geçen yıl büyük bir başarı örneği göstererek bu kategoride Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Bu sene ise okulumuz Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu sporcularımız ve antrenörleri Selçuk Sekban Beden Eğitimi Öğretmenimizin üstün gayretleri ve tüm emeği geçenlerin duasıyla 01-05 Haziran 2023 tarihlerinde Amasya’ da yapılan Türkiye Finalleri’nde talihsiz bir sakatlık yaşaması ve kural gereği eksik sayıldığı için mağlup ayrılarak buna rağmen Türkiye üçüncüsü oldular.

 

Tüm müsabakaları başarıyla ve üstünlükle devam eden Giresun Bulancak İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol takımı Yarıfinal maçında 1-0 mağlupken sporcularından birisinin talihsiz bir sakatlık yaşaması ve kural gereği eksik sayıldığı için mağlup ayrılması büyük üzüntü yaşattı.

 

Tüm bu olumsuzluklar ve yaşananlar karşısında inandıkları mücadele ruhu ile TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olan Giresun Bulancak İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol takımını, Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenörü Selçuk Sekban öğretmenimiz başta olmak üzere ekibi kutluyor ve tebrik ediyoruz.

 

Öte yandan Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un sosyal medya alanında paylaştığı; “MAŞALLAH!!! Türkiye üçüncüsü olan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı öğrencilerimizi tebrik eder, bizlere her zaman destek veren Sayın Kaymakamımız Ünal KOÇ beye şükranlarımı sunar, okul idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ederim. İyi ki varsın Selçuk Sekban hocam”  duygu dolu yazısını siz değerli takipçilerimize sunarız.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.