BULANCAK MHP’DE ALPARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

Yılmadan ve yıkılmadan koşma gayreti içinde olacağım sözünü veriyor,

BULANCAK MHP’DE ALPARSLAN GÜVEN TAZELEDİ
Yayınlanma: Güncelleme: 185 views

Giresun Bulancak Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe Kongresi’nde güven tazelendi.

 

Gerçekleştirilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Tanju Alparslan tekrar seçildi. Kongre’ye MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Cumhur İttifakı Ortağı Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve çok sayı da partililerin katıldığı objektiflere yanşadı.

 

Tekrar seçilen MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan yaptığı açıklamada şunlara değindi. Alparslan, “14. Olağan Kongresine katılarak bizleri mutlu kılan onurlandıran Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal’a, MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş’a, ilçe başkanlarıma, birbirinden kıymetli misafirlerimize ve değerli delegasyonu teşekkürlerimi sunuyorum. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben öğretisiyle çıkmış olduğumuz bu yolda kıymetli Ülküdaşlarımın oylarıyla güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı seçilmiş bulunuyorum. Bu kutlu yolda bizden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimiz ve Ülkücü Hareketin yılmaz neferleriyle birlikte Büyük Türkiye yolunda yorulmadan çalışmayı, gönüllüler kazanmayı ve bayrağı bir adım ileriye taşımayı kendime yol haritası yaparak; yılmadan ve yıkılmadan koşma gayreti içinde olacağım sözünü veriyor, sizleri Yüce Mevla’ya emanet ediyorum.” dedi

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.