BULANCAK POLİS TEŞKİLATI, 179. KURULUŞ YILINI KUTLADI

Tozlu, “Polis teşkilatımız, 179 yıldır halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücüyle çalışmaktadır.

BULANCAK POLİS TEŞKİLATI, 179. KURULUŞ YILINI KUTLADI
Yayınlanma: Güncelleme: 407 views

Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliği, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

 

Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü program sunumunu Polis Memuru Muhammed Kılıç tarafından yapıldı. Program İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve personelinin Atatürk Anıtına çelenginin sunumu için başladı. Daha sonra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve hemen ardından İstiklal Marşımızın okunması ve şanlı Türk bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti.

 

Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, polis teşkilatının görevini layıkıyla yerine getirmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. Tozlu, “Polis teşkilatımız, 179 yıldır halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücüyle çalışmaktadır. Bizler de bu kutlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlama etkinliğine Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve CHP Belediye meclis Üyeleri Reşat Nuri Özdemir ile Erhan Yüksekdağ katıldılar.

 

Çelenk sunumu tamamlandıktan sonra günün anlam ve önemine binaen programa katılan Bulancak halkı ile birlikte Bulancak Haber objektiflerinin karşısına geçerek fotoğraf çektirdiler.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.