BULANCAK REPLİK TİYATROSU’NDAN, “BİZİM UŞAKLAR ”

Bulancaklı Tiyatro Sanatçısı Ertan Kara’nın yazdığı ‘Giresun’un Değerleri: Bizim Uşaklar’ adlı tiyatro oyunu sahneye taşınıyor. Bulancak Replik Tiyatrosu’nun kurucusu Ertan Kara’nın yazdığı Giresun’un Değerleri: Bizim Uşaklar’ adlı tiyatro oyunu sahneye..

BULANCAK REPLİK TİYATROSU’NDAN, “BİZİM UŞAKLAR ”
Yayınlanma: Güncelleme: 375 views

Bulancaklı Tiyatro Sanatçısı Ertan Kara’nın yazdığı ‘Giresun’un Değerleri: Bizim Uşaklar’ adlı tiyatro oyunu sahneye taşınıyor.

Bulancak Replik Tiyatrosu’nun kurucusu Ertan Kara’nın yazdığı Giresun’un Değerleri: Bizim Uşaklar’ adlı tiyatro oyunu sahneye taşınarak perdelerini tiyatro severlerle buluşturacağı günü saymaya başladı.

Bölgemizin değerleri Kadir Üstündağ, Can Akengin, Picoğlu Osman ve Ahmet Kaçar sahneye Replik Tiyatrosu’nun kurucusu Ertan Kara’nın yazdığı oyun ile “Bizim Uşaklar” adlı tiyatro oyunu ile sahneye taşınıyor.

 

 

Giresun’un tanıtımında önemli bir rol üstleneceği beklenen tiyatro oyununda şu isimler yer alacak. Şenol Yaşar, Tekin Bingöl, Ertan Kara ve Semih Baş sahnede hayat verecekler. Oyunun yönetmenliğini ise Yaşar Kemal Habiboğlu’nun yapacağı Bulancak Replik Tiyatrosu’nun perdeye aktaracağı oyun şimdiden merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.