Yayınlanma:

BULANCAK SALKIM DOMATES ÜRETİYOR

Fındığa destek tamamlayıcı ürün domates oldu.

7 yıldan bu yana serasında domates üretimi yapan Sezgin Henden BULANCAK HABER canlı yayın Moderatörü Mehmet yaşar ile bir araya geldi.

 

Giresun Bulancak ilçesinde serasında kaliteli ve sağlıklı ürün domates üretimi gerçekleştiren ve bunu da Ziraat Mühendisi gözetiminde bilimsel salkım domates üreten Henden Salkım Domates üretimi yapıyor.

 

Fındığa destek tamamlayıcı ürün salkım domatesleri ziraat Mühendisi ile birlikte üreten Sezgin Henden   “tarladan halka” satış yapışı ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Henden, kendisine imkân verilirse bu serasını büyütmek, ilçe ve bölge ekonomisine katkı sağlamak için yetkililere sosyal medya alanında BULANCAK HABER canlı yayın kışında ve İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr aracılığı ile sesini duyuruyoruz. Bu konuda Giresun İl ve Bulancak İlçe Tarım Müdürlüğü ile DOKAP – Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı yetkililerine seslendi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.