BULANCAK’DA EGE OPTİK AÇILDI

EGE OPTİK başta Bulancak olmak üzere bölge halkına hizmet verecek olmanın heyecanını yaşıyorlar.

BULANCAK’DA EGE OPTİK AÇILDI
Yayınlanma: Güncelleme: 679 views

Giresun Bulancak İlçesi’nde yenilikçi kimliğiyle hizmet verecek olan “EGE OPTİK” Bulancak İhsaniye Mahallesi, 15 Temmuz, Özen Kitap Kırtasiye karşısı, BİM yanında ki yeni iş yerinde düzenlenen törenle açıldı.

10 yıllık bilgi ve tecrübesini eşi Damla Göksel ile birlikte açacak olan Göksel Özkan EGE OPTİK ismi altında bölgemizin göz sağlığı için modern iş yeri ve son trend modellerle açılışı gerçekleşti.

 

 

Bulancak İhsaniye Mahallesi, 15 Temmuz Özen Kitap Kırtasiye karşısı, BİM yanında açılışı yapılan EGE OPTİK yenilikçi kimliğiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan yanıyla objektiflerimize yansıdı.

 

 

EGE OPTİK Damla ve Göksel Özkan çocukları Ege, Kuzey ve Ayla Duru Özkan’ın bu mutlu gününde  28. Dönem Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas, Ertuğrul Gazi Konal, 27. dönem Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, davetliler ve vatandaşlar katıldığı işletme dualar ekşiliğinde kurdele kesilerek hizmete açıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.