BULANCAK’IN GURURU DEVA DÜBÜŞ,

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan zaferle dönüş!

BULANCAK’IN GURURU DEVA DÜBÜŞ,
Yayınlanma: Güncelleme: 767 views

Bulancak’ın yetiştirdiği gurur kaynağı genç sporcu Deva Dübüş, Slovenya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda muhteşem bir başarıya imza attı. U15 yıldız kızlar kategorisinde sağ ve sol kol kategorilerinde Avrupa Şampiyonu olan Deva Dübüş, hem kendi adını hem de ülkesini en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarı elde etti.

Şampiyonluk zaferiyle dönüşünde heyecan dorukta olan Bulancaklılar, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan liderliğinde Ordu-Giresun Havaalanı’nda Deva Dübüş’ü çiçeklerle birlikte coşkuyla karşıladılar.

Göz kamaştıran performansı ve azmiyle dikkat çeken genç sporcu, kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bulancak’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyduğunu ifade etti.

Deva Dübüş’ün elde ettiği bu başarı, genç sporcularımızın uluslararası alanda da başarılı olabileceklerini bir kez daha kanıtlamış oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.